2 Ekim 2013 Çarşamba

Kısa München gezisi ...

Soğuktan titriyoruz tam anlamıyla kurumamış olsa da kıyafetlerim ne yazık ki havanında soğuk olması sebebiyle   titremekten dişlerim zangırdıyor ve bir yandan da karnımızı doyurmak için Mc Donald's arıyoruz.Bu konuda şanslıyız çünkü çok arayışa girmeden hemen bir Mc Donald's bulup hamburgerlerimizi sipariş ediyoruz.Karnımızı hemen doyurup o gizemli arkadaş ile buluşmak için hemen buluşma noktasına gidiyoruz.

Burada yaşayan arkadaşımız gezide bize eşlik eden arkadaşımızın Erasmus dan arkadaşı haaa bu arada yanımız da ki arkadaş Çek Cumhuriyetinde Erasmus yapmış ve kendisi Çek kızları güzeldir demekten kendisini alıkoyamıyor : ) bunu sürekli dile getirmesini anlamış değilim :)))

Burada yaşayan arkadaş ile buluştuktan sonra hemen bir yerlere içmeye gittik bu arada saat 23:00 civarındaydı.Ortam gayet iyiydi hemen biralarımızı söyledik ve yanılmıyorsam München birası içtik. Mımmmm lezizdi : )

Biralarımızı içtikten sonra München'i akşam gezmeye başladık ve ayrıca buraları akşam gezdiğimiz gibi gündüzde gezeceğimiz için gezimize Mc Donald's da ara verdik ve ben uykulu uykulu etrafıma bakınırken arkadaşlarım kahve eşliğin de sohbet ediyorlardı.Yanılmıyorsam gece 5:00 kadar geceyi dışarıda geçirdik ve hemen bir plan yaptık.

Düşünceden Plana geçiş'' Eğer biz yarın buraları gezecek isek dinlenmemiz gerekiyor ve bunun için de bir yerlerde uyumalıyız ama nerede ? Hımmm herkes düşünceli gözlerle birbirlerine bakarken bir arkadaştan bir fikir çıktı belki bu fikir benden de çıkmış olabilir hatırlamıyorum. München dan tren ile bir kaç saatlik bir yere gidip dönelim hem yolda uyuruz hem de üşümeyiz ne dersiniz ? '' diye bir fikir atıldı ortaya ve hepimiz bu fikri benimseyip en yakın yerleri araştırmaya koyulduk.

............

Sabah dokuz gibi München Haupbahnof daydık ve hemen gezmek için yola koyulduk ilk durağımız ''BMW MUSEUM''.Buraya özellikle bir arkadaşımızın ısrarıyla gittik ve iyi ki de gitmişiz.Hemen sizlere bir kaç fotoğraf paylaşayım :)









Burayı gezdikten sonra ki hedefimiz '' DEUTSCHES MUSEUM '' burası bilim müzesi buraya giriş ki eğer öğrenciyseniz 3 €.Burayı ne yazık ki ışık hızıyla gezebildik içerisin de adeta zamanda yolculuk yapıyorsunuz.Keşke zaman olarak kısıtlı zamanımız olmasaydı ama olsun en azından burası hakkında da ufakta olsa bir fikir edindik.


                                     







Burayı da gezdikten sonra trenimize yetişmek için biraz hızlı yürümemiz gerekiyordu.Lakin unuttuğumuz bir şey vardı şehri gündüz gözüyle gezemedik bu sebepten dolayı ben dolaşa dolaşa gezdim ne kadarda yağmur yağıyor olsa da ve arkadaşlarım şikayetçi olsa da ben hiç bir şeye aldırmadan yoluma devam ettim : )

München'ı çok gezmiş olamasak da burası hakkında güzel izlenimler edindim bakalım belki bir daha buraya gelmek kısmet olur ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder