23 Aralık 2012 Pazar

Polskibus ile gezmek ...

Avrupa gezimize başlamış bulunmaktayım ...
Önceliğim tabi ki de Berlin'e yakın olan ülkeden başladım ve ilk gittiğim ülke '' POLONYA ''

Bu yazıma geçmeden önce belki reklam olarak da algılayabilirsiniz ama gene de küçük bir yazı yazmak istiyorum.Ne hakkında mı ? Yolculuğumu gerçekleştirmiş olduğum otobüs hakkında ...

Polskibus İsminden den anlaşılacağı gibi Polonya ya ait bir firma.Öncelikle çok konforlu olduğunu söyleyebilirim.Ayrıca otobüs de İnternet ve bunun yanında koltukların altında prizde bulunuyor ve bir adet de tuvalet bulunuyor.Anlayacağınız çok konforlu bir otobüs.Ayrıca sitesine buradan bakabilirsiniz.Bu kadar konforlu olmasına rağmen hiç pahalı değil bu gerçekten süper bir olay : )

Bildiğiniz gibi öğrenciyiz ve bizlere belli bir bütçe karşılığında Avrupa da okuyun deniliyor ve nedense bu bütçe  ne kadarda dikkat etmeye çalışsak da bize yetmiyor hele ki Berlin de iseniz hiç yetmiyor.

Bu sebeple Erasmus yaparken bir yandan da gezelim görelim diyoruz tabi bunu yapmak içinde belli bir bütçe ayırmamız gerekiyor yani kısacası '' Az maliyetle çok yeri gezmek '' benim Felsefem artık bu !

Bundan dolayıdır ki Polonyayı Polskibus ile gezdim.

Gidiş : Berlin - > Poznan - > Warszawa ...8€ + 6€ = 14€
Dönüş : Warszawa - > Poznan - > Berlin ...4€ + 12€ = 16€

Evet arkadaşlar bu firma hakkında ki görüşlerim bu şekilde.Bir sonra ki yazımda sizlere detaylı bir şekilde Poznan dan bahsedeceğim.

Şimdilik keyifli zamanlar geçirmeniz dileğiyle ...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder